ZO Stari Aerodrom se vraća u redovan proces rada, Covid stanica u Donjoj Gorici

ZO Stari Aerodrom se vraća u redovan proces rada, Covid stanica u Donjoj Gorici

Dom zdravlja Podgorica obavještava javnost da je uzimajući u obzir trenutnu epidemiološku situaciju donio odluku da Covid centar na Starom Aerodromu od nedjelje, 6. marta 2022. godine, bude izmješten i objekat SA vrati u redovan proces rada.

Ovo podrazumijeva vraćanje svih službi zdravstvene zaštite koje su bile u objektu, uz izuzeće radioloških pregleda Covid pacijenata, koji će dobijati tačne termine za pregled, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Covid stanica za građane Podgorice će biti u objektu u Donjoj Gorici, u kojoj postoje svi tehnički i logistički uslovi da se odgovori trenutnoj potrebi Covid pacijenata. Ovo znači da će u objektu Donja Gorica biti vršeno testiranje, laboratorijsko uzorkovanje, kao i pregledi Covid ljekara.

Apliciranje terapije Covid pacijentima vršiće se u objektu Donja Gorica, a po procjeni ljekara terapiju će davati i Patronažna jedinica Doma zdravlja Podgorica.

Naglašavamo da je Covid Call centar na broju 020 22 77 22 i dalje dostupan i da će građani na ovom broju telefona moći da dobiju sve neophodne informacije i zakažu testiranje.

Koristimo priliku da izrazimo zahvalnost građanima Starog Aerodroma, ali i svim građanima Podgorice, na partnerskom odnosu u periodu iza nas, a posebno na strpljenju u vremenu pandemije.

O daljim aktivnostima i organizaciji ćemo blagovremeno obavijesiti javnost.

PODIJELI NA:

Komentari su zatvoreni.