Šest doktora Doma zdravlja Podgorica dobilo zvanje primarijus

Direktoru Doma zdravlja Podgorica, doc. dr Nebojši Kavariću i izabranim doktorima dr Aleksandri Klisić, dr Editi Bašović, dr Svetlani Keković, dr Savici Mićković i dr Ljiljani Đurović  u srijedu, 10.aprila 2019.godine,  ministar zdravlja Kenan Hrapović i dekan Medicinskog fakulteta Miodrag Radunović, uručili su sertifikate o dodjeli zvanja primarijus, kao stručno i društveno priznanje za dostignuća i postignute rezultate u radu.

Komisija za dodjelu zvanja primarijus Ministarstva zdravlja donosi odluku od dodjeli zvanja primarijus doktorima medicine, stomatologije i farmaceutima, koji imaju najmanje deset godina specijalističkog rada u struci, imaju objavljene naučne i stručne radove, licencu za rad, kao i postignute rezultate u stručnom usavršavanju kadrova i razvoju zdrastvene zaštite u Crnoj Gori.

Dobijanje zvanja primarijus za šest ljekara Doma zdravlja Podgorica još jedna potvrda ulaganja menadžmenta u edukaciju i stručno usavršavanje kadra, što je, uz tehničko-tehnološko osavremenjavanje, osnovni uslov za podizanje kvaliteta zdravstvenih usluga.

PODIJELI NA:

Komentari su zatvoreni.