Šćekić se vakcinisao u vakcinalnom autobusu

Šćekić se vakcinisao u vakcinalnom autobusu

V.D. direktora Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore Dragoslav Šćekić vakcinisao se danas u vakcinalnom autobusu u beranskom selu Vinicka.

On je izjavio da svi moraju biti odgovorni i voditi računa o svom zdravlju.

“Dovoljno je da se sjetimo kako su neki od naših najbližih, članovi naših porodica izgubili bitku u borbi sa koronavirusom. To je opomena da svi moramo da budemo odgovorni i vodimo računa o zdravlju. Još jednom pozivam građane da ne odlažu odlazak na vakcinaciju nego da to učine sto prije kako bi zaštitili sebe i druge”, kazao je Šćekić.

On je dodao da treba slušati struku i ono sto Svjetska zdravstvena organizacija preporucuje i iskoristio priliku da pohvali dobru organizaciju zdravstvenog sistema koji je pokazao da je spreman da odgovori svim zadacima.

“Zahvaljujem se našim medicinskim radnicima koji su pored obaveza u zdravstvenim ustanovama izasli na teren u susret gradjanima. Oni daju sve od sebe kako bi bili sto dostupniji u procesu masovne vakcinacije i kako bi građane postedjeli odlazaka, čekanja i slično” – rekao je.

Pored Šćekića, Opštinu Berane, gdje tri dana kruži vakcinalni autobus, danas su obišli još direktorica KCCG Ljiljana Radulović i drirektor DZ Podgorica Danilo Jokić, koordinator za masovnu vakcinaciju.

Oni su izjavili da su zadovoljnim odzivom građana Berana gdje je do sada vakcinisano 29 procenata stanovništva.

PODIJELI NA:

Komentari su zatvoreni.