Program Brižne porodice

Program Brižne porodice

Biti roditelj i/ili staratelj samo po sebi je težak posao. Ne postoje gotovi recepti i svakom roditelju i staratelju potrebna je podrška.

Prepoznajući ovu potrebu, JZU Dom zdravlja Podgorica po prvi put organizuje besplatan dvanaestonedjeljni program Brižne porodice za roditelje djece uzrasta od 2 do 9 godina. Ovaj program namijenjen je roditeljima koji žele da unaprijede komunikaciju i kvalitet odnosa sa djetetom, ali i riješe konkretan izazov/problem kada je roditeljstvo u pitanju.

Program vode Kosana Stojković i Ivana Šikmanović. Program se realizuje u maloj grupi od 8 do 12 roditelja. Susreti će biti organizovani jednom sedmično, četvrtkom, u trajanju od 2 sata (17-19h). Prva grupa polaznika će krenuti 14. oktobra. Mjesto održavanja radionica je Dom zdravlja Blok 5.

Molimo zainteresovane roditelje da se prijave za učešće u programu najkasnije do srijede 6. oktobra sa kontakt podacima, imenom i prezimenom roditelja, i uzrastom djeteta, i to na email adresu kosanastojkovic@gmail.com ili pozivom na broj telefona 063200661. BROJ POLAZNIKA JE OGRANIČEN.

 Program Brižne porodice za malu djecu, poznat i kao Roditeljstvo za cjeloživotno zdravlje za malu djecu, nastao je kao plod partnerstva univerziteta Oksford, Kejptaun i Bangor kao i Klovnova bez granica iz Južne Afrike uz podršku Svjetske zdravstvene organizacije i UNICEF-a. Program je do sada realizovan u više zemalja širom svijeta, a u Crnoj Gori se sprovodi uz podršku UNICEF-a i EU od 2018. godine.

 

Tagovi za drustvene mreze

(DG NEAR, Delegacija EU u Crnoj Gori, UNICEF u Crnoj Gori)

Facebook

EU Neighbourhood & Enlargement https://www.facebook.com/EUnear

@EUDelMontenegro

@unicefmontenegro

Twitter

@eu_near https://twitter.com/eu_near

@unicefMNE

@euicmne

Instagram

eu_near https://www.instagram.com/eu_near/

@unicefmontenegro

PODIJELI NA:

Komentari su zatvoreni.