Poziv na edukaciju “Savremena saznanja o palijativnoj medicini”

Poziv na edukaciju “Savremena saznanja o palijativnoj medicini”

U okviru Interreg IPA projekta prekogranične saradnje – IMPHACT „Poboljšanje kvaliteta i dostupnosti usluge palijativne zdravstvene njege u prekograničnom području”,   23. septembra 2021. godine u amfiteatru Instituta za javno zdravlje Crne Gore održaće se edukacija pod nazivom „Savremena saznanja o palijativnoj medicini” čiji predavači će biti prof. dr sc. Marijana Braš, prim. dr med. i prof. dr sc. Veljko Đorđević, prim. dr med.

Polaznici edukacije biće socijalni radnici iz svih crnogorskih opština i članovi porodica pacijenata kojima je potrebna palijativna njega.

Planirano je da radionica za socijalne radnike bude u periodu od 9.30h do 12.00h, a radionica za članove porodica pacijenata kojima je potrebna palijativna njega bude od 12.30h do 15.00h.

Cilj radionice je edukacija socijalnih radnika i članova porodica pacijenata kojima je potrebna palijativna njega o palijativnoj medicini.

Najljubaznije vas molimo da, ukoliko ste u mogućnosti, delegirate predstavnike vaše ustanove koji bi prisustvovali navedenoj edukaciji.

Prijave je potrebno poslati najkasnije do utorka, 21.09.2021. godine, do 12.00h, na e-mail adresu Administratora projekta: milenapavicevic@dzpg.me.

PODIJELI NA:

Komentari su zatvoreni.