Otvara se Covid stanica u zdravstvenom objektu Donja Gorica: Sva terapija biće aplicirana u Muzičkom centru

Otvara se Covid stanica u zdravstvenom objektu Donja Gorica: Sva terapija biće aplicirana u Muzičkom centru

Dom zdravlja Podgorica obavještava javnost da će već od danas, od 14 sati, sa radom početi Covid stanica za odrasle u zdravstvenom objektu Donja Gorica. 

Covid stanica će raditi svakim danom od 7 do 21 sat, a u njoj biće angažovana četiri ljekara u dvije smjene za ambulante preglede, kao i srazmjeran broj tehničara i laboratorisjkih tehničara. U ovoj Covid stanici će građani, takođe, moći da se testiraju na Covid kao i da daju daju krv za laboratorijsku dijagnistiku. 

Menadžment Doma zdravlja Podgorica se odlučio na ovakav potez zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Glavnom gradu, velikog porasta broja novozaraženih i potrebe naših sugrađana za zdravstvenom njegom. 

Takođe, obavještavamo javnost da će sva terapija Covid pacijenata, propisana u Covid centru na Starom Aerodromu i Covid stanici u Donjoj Gorici, biti aplicirana u Muzičkom centru, koji je već u radnom procesu kao Dnevni centar za apliciranje Covid terapije.

Koristimo priliku da apelujemo na građane da poštuju propisane epidemiološke mjere, da se suzdrže od javnih okupljanja, da budu partneri u ovom trenutku – kako bismo se zajednički izborili sa Covid pandemijom i ovim novim izazovom koji se nalazi pred nama.

PODIJELI NA:

Komentari su zatvoreni.