Od ponedeljka 25.07.2022.godine kovid ambulanta i u Muzičkom centru

Od ponedeljka 25.07.2022.godine kovid ambulanta i u Muzičkom centru

Pomno prateći razvoj epidemološke situacije u Glavnom gradu i porast broja kako pregledanih tako i covid pozitivnih pacijentata, Dom zdravlja Podgorica, od ponedeljka 25.07.2022.godine, pojačava kapacitet rada Covid ambulante.

Od ponedeljka, 25.07.2022.godine, u 07h, počeće sa radom jos jedna Covid ambulanta u prostoru Muzičkog centra, gdje će se obavljati pregledi, laboratatorijska dijagnostika, kao i davanje parenteralne terapije pacijentima sa simptomima Covid infekcije.

Rad je obezbijeđen u 2 smijene, od 07-21h .

Na ovaj način će se rasteretiti rad postojeće Covid ambulante u Donjoj Gorici, približiti usluga građanima sa lijeve strane Morače, kao i smanjiti broj pacijentata koji čekaju na pregled.

Svjedoci smo jako visokih spoljšnjih temperatura poslednjih dana, koje će po najavama nadležnih trajati i narednih nedelja. te molimo sugrađane sa simptomima respiratorne infekcije da koriste i naš dispečerski centar (020227722 ) i da u skladu sa savjetima vrše posjete ambulantama, kako bi se izbjeglo čekanje na pregled. Dispečerski centar radi u terminu od 10h do 17h svakog radnog dana, uključujući i dane vikenda.

Zaposleni Doma zdravlja Podgorica će i dalje nastaviti da pružaju pravovremenu i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu našim sugrađanima, uprkos svakodnevnim izazovima.

PODIJELI NA:

Komentari su zatvoreni.