Obavještenje – Centar za djecu sa posebnim potrebama/Internistička ambulanta

Obavještenje – Centar za djecu sa posebnim potrebama/Internistička ambulanta

Obavještavamo naše pacijente da je menadžment Doma zdravlja Glavnog grada odlučio da sve specijalističke ambulante budu smještene u jednom objektu, sa ciljem pružanja kvalitetnih i efikasnih zdravstvenih usluga.

Od danas 01.aprila, u ZO “Stari aerodrom” funkcionisaće i Služba za internu medicinu. Ovom integracijom, pacijenti ce imati jednostavan pristup uslugama iz oblasti RTG i ultrazvučne dijagnostike, laboratorijskih analiza, internističkih pregleda i pulmoloskih konsultacija, sve na jednom mjestu.

Centar za djecu sa posebnim potrebama će od danas 01.aprila takođe biti smješten u ZO “Nova Varoš”, gdje se i nalaze pedijatrijska savjetovališta. Ovo će pružiti dodatnu podršku roditeljima i djeci, omogućavajući im da ostvare sve potrebne medicinske usluge na istom mjestu.

Radno vijeme ambulante i centra ostaje nepromijenjeno od 07:00 do 21:00časova, a za sve dodatne informacije, i zakazivanje termina, molimo građane da koristite sledeće brojeve telefona:
Ambulanta za internu medicine: 067/143-948
Centar za djecu sa posebnim potrebama: 067/085-934

Ovaj novi raspored omogućava bolju koordinaciju izmedju različitih specijalističkih timova, unapređujuci efikasnost i kvalitet pružanja medicinskih usluga.

Dom zdravlja Glavnog grada ce nastaviti da pruža pravovremenu i kvalitetnu zdravstvenu zastitu, nasim građanima uprkos svakodnevnim izazovima.

PODIJELI NA:

Odgovori