Jokić: DZ Podgorica funkcioniše u maksimalnom kapacitetu, zna koja je njegova obaveza, koji su zadaci i spremno odgovara svim izazovima

Jokić: DZ Podgorica funkcioniše u maksimalnom kapacitetu, zna koja je njegova obaveza, koji su zadaci i spremno odgovara svim izazovima

U izjavi za Prva TV, direktor Doma zdravlja Podgorica, Danilo Jokić, poručio je da je formiranje parazdravstvenih komisija pokušaj rehabilitovanja nekih kolega, koji su od 16. marta prošle godine bili uključeni u državne komisije, i njihovih loših poteza u prethodnih godinu dana borbe sa korona virusom.

“Najavu gradonačelnika Podgorice za formiranje parazdravstvenog tima ili komisije koja, će brinuti o nekakvim mjerama, kao ljekar doživljavam kao jednu, moram biti otvoren, besmislicu i klasično politikanstvo. I ja i jedan dio zaposlenih u ovoj zdravstvenoj ustanovi negde to osjeća kao unižavanje rada svih zaposlenih u domu zdravlja.”

Jokić je ponovio da bivši direktor Kavarić duguje javnosti objašnjenje zašto pokušava da izigrava žrtvu povodom potpuno legalnog i zakonitog prekida ugovora o radu.

DZ Podgorica funkcioniše u maksimalnom kapacitetu i spreman je da odgovori svim izazovima. Parazdravstvene komisije mogu koštati građane zdravlja, jer mogu dovesti do dezinformisanosti – poručio je Danilo Jokić, direktor DZ Podgorica.

Pogledajte video izjavu:

PODIJELI NA:

Komentari su zatvoreni.