DZ Podgorica zahvaljuje donatorima koji su prepoznali kvalitet i unpređenje procesa rada

DZ Podgorica zahvaljuje donatorima koji su prepoznali kvalitet i unpređenje procesa rada

Dom zdravlja Podgorica koristi priliku da javno zahvali donatorima koji su u prethodnih sedam mjeseci prepoznali napore uložene u rekonstrukciju uslova, ali i organizaciju procesa rada. Oni su svojim donacijama dali veliki doprinos da DZ Podgorica sada ima mnogo kvalitetniju ponudu zdravstvene njege.

“Osmi red – D” doo je donirao CTG aparat za potrebe izabranog doktora za žene u vrijednosti 3.731 evro kao i aparat Clover A1c u vrijednosti od 2.506 evra, NVO “Cazas” je donirala 5000 Covid 19 antigenskih testova u vrijednosti od 17.406 evra, “Glosarij” doo je donirao 7 komada paravana od PVC materijala za potrebe formiranja punktova za vakcinaciju, “Jugopetrol” AD je donirao 7 kompjutera i monitora za potrebe Call centra DZ Podgorica, u vrijednosti od 4.235 evra, “Arming” doo je donirao izvođenje radova na sanaciji ZO “Stara Varoš”, ZO “Stari Aerodrom”, kao i sistem identifikacionih kartica za zaoposlene u Upravi, koji će biti implementiran po zvaničnom prelsku u nove prostorije – sve u vrijednoti od 15.000 evra, NLB banka je donirala CTG aparat za potrebe ID za žene u vrijednosti 3.630 evra, “Saga SG” doo je donirao vozilo Škoda Roomster u vrijednosti od 3.450 evra, PZU “Natal” je donirao dva ginekološka stola za potrebe ID za žene u vrijednosti od 4.494 evra, “Voli” doo je donirao 20.000 evra za nabavku ultrazvučnog aparata i Savjet stranih investitora je donirao 10.000 evra za adaptaciju ZO “Stara Varoš” i “Nova Varoš” – za defektažu toplotnih pumpi.

Koristimo priliku i da zahvalimo Upravi za imovinu koja je donirala tri vozila za potrebe Jedinice za patronažu DZ Podgorica.

Takođe moramo da pomenemo da je DZ Podgorica kroz IPA projekat “IMPHACT” obezbijedio opremu u vrijednosti od 83.910 evra: 10 12-kananih EKG aparata, 2 ABPM holtera, EKG holter, dva BTL kardio holtera, BTL smart model za magnetnu terapiju, BTL laser 10W za terapiju laserom, Topline aparat za fizikalnu terapiju, pet komada kardio EKG, aparat za ultrazvučnu terapiju i BTL premijum model 4625. Takođe, kroz IPA projekat je obezbijeđeno i vozilo za potrebe intervencija na terenu u vrijednosti od 32.800 evra.

Donacije i pomoći, kao i realizovano kroz projekte, obavezuju nas da nastavimo još snažnije u proces unapređenja primarne zdravstvene zaštite u Glavnom gradu.

PODIJELI NA:

Komentari su zatvoreni.