Tel: 020/481-900 | Call centar! 19816 | domzdravljapgd@t-com.me

Zdravstveni objekat Stara Varoš namijenjen za vakcinaciju

Zdravstveni objekat Stara Varoš namijenjen za vakcinaciju

Dom zdravlja Podgorica, u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, a u cilju obezbjeđivanja uslova za bezbjednu imunizaciju populacije, napravio je novu reorganizaciju, po kojoj će se od srijede, 29. aprila 2020. godine, u pedijatrijskoj službi u okviru zdravstvenog objekta Stara Varoš isključivo obavljati vakcinacija i preventivni pregledi. U periodu ovakve organizacije rada, koja će trajati dok se situacija sa epidemijom korona virusom ne stabilizuje, roditelji djece koja su registrovana kod pedijatara koji ordiniraju u ovom zdravstvenom objektu, zdravstvenu zaštitu mogu ostvariti u ostalim zdravstvenim objektima Doma zdravlja Podgorica.

Redovna vakcinacija sprovodiće se u dvije smjene, a neophodno je prethodno zakazati termin. Telefon za zakazivanje imunizacije je: 067/009 – 433.

Dom zdravlja Podgorica poziva roditelje da redovno vakcinišu svoju djecu, jer je poznato da je imunizacija najbolji i najefikasniji vid zaštite zdravlja cjelokupne populacije. Cilj nam je da se sva djeca sa teritorije Glavnog grada na vrijeme vakcinišu po redovnom kalendaru vakcinacije, kako bi se povećao obuhvat  i samim tim poboljšao kolektivni imunitet kako u Podgorici, tako i u cijeloj Crnoj Gori.

 

Share