Tel: 020/481-900 | Call centar! 19816 | domzdravljapgd@t-com.me

Za vrijeme vaskršnjih i prvomajskih praznika građanima će se pružati zdravstvena zaštita u objektima Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta

Za vrijeme vaskršnjih i prvomajskih praznika građanima će se pružati zdravstvena zaštita u objektima Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta

Za vrijeme prvomajskih i vaskršnjih praznika u petak, 29. aprila, tokom vikenda, 30. i 01. maja 2016.  godine, kao i u ponedjeljak 02.maja i utorak, 03. maja 2016.godine, građanima će se pružati zdravstvena zaštita objektima Doma zdravlja Podgorica, Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta.

Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstevnim objektima Nova Varoš i Konik,  svih dana praznika od 07 do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u zdravstvenom objektu Nova Varoš non stop, 24 sata dnevno.

Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se u vremenu od 07 do 15 sati.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od 07 do 21 sat.

Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima i Konik, u vremenu od 07 do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od 07 do 19 sati.

Share