Tel: 020/481-900 | Call centar! 19816 | domzdravljapgd@t-com.me

Rad tokom novogodišnjih praznika

Rad tokom novogodišnjih praznika

Dom zdravlja Podgorica i ove godine je organizovao rad organizacionih jedinica i tokom novogodišnjih praznika, kako bi građani imali pravovremenu i dostupnu zdravstvenu zaštitu.

Tako će u utorak, 01.01 i u srijedu 02.01.2019. godine , građani moći da dobiju potrebne zdravstvene usluge u zdravstvenim objektima Blok pet,  Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta. Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstevnim objektima Blok pet, Nova Varoš i Konik,  svih dana praznika od 07 do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u zdravstvenom objektu Nova Varoš non stop, 24 sata dnevno. Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se u vremenu od 07 do 15 sati.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od 07 do 21 sat.

Nalozi za Jedinicu za patronažu i tokom novogodišnjih praznika primaće se u zdravstvenim objektima Blok pet i Konik, u vremenu od 07 do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od 07 do 19 sati.

Menadžment i zaposleni Doma zdravlja Podgorica, svim građanima Glavnog grada, kao i svim stanovnicima Crne Gore, žele srećnu i uspješnu Novu godinu.

 

Share