Tel: 020/481-900 | Call centar! 19816 | domzdravljapgd@t-com.me

Kongres preventivne pedijatrije Crne Gore, sa međunarodnim učešćem, od 21. do 23. oktobra 2016.godine u Bečićima

Kongres preventivne pedijatrije Crne Gore, sa međunarodnim učešćem, od 21. do 23. oktobra 2016.godine u Bečićima

Asocijacija preventivne pedijatrije Crne Gore, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i Ministarstva nauke Vlade Crne Gore, organizuje prvi Kongres preventivne pedijatrije Crne Gore, sa međunarodnim učešćem, koji se  od 21. do 23. oktobra 2016. godine, održava u hotelu „Splendid“, u Bečićima.

Svečano otvaranje kongresa, koji je akreditovan od strane Ljekarske komore Crne Gore, održaće se u petak, 21. oktobra 2016. godine, u 11 sati, u hotelu „Splendid“. Na otvaranju će govoriti doc.dr Nebojša Kavarić, predsjednik Asocijacije preventivne pedijatrije Crne Gore, dr Mira Jovanovski Dašić, generalna direktorka Direktorata za biomedicinu Ministarstva zdravlj dr mr Darko Petrušić, generalni direktor Direktorata za naučno-istraživačku djelatnost Ministarstva nauke, kao i predsjednici udruženja pedijatara zemalja regiona.

Predavanja će održati eminentni stručnjaci iz oblasti preventivne pedijatrije i srodnih disciplina, s ciljem da se na naučnoj osnovi, potencira značaj preventivne pedijatrije kao temelja zdravstvenog sistema.

Share