Tel: 020/481-900 | Call centar! 19816 | domzdravljapgd@t-com.me

Dr Nebojša Kavarić posjetio MZ Lijeva Rijeka

Dr Nebojša Kavarić posjetio MZ Lijeva Rijeka

Direktor Doma zdravlja Podgorica dr Nebojša Kavarić i predsjednik Udruženja penzionera Crne Gore Branko Vešović boravili su u utorak, 20. maja, u radnoj posjeti Mjesnoj zajednici Lijeva Rijeka i tom prilikom između ostalog obišli i objekat u kojem se pruža zdravstvena zaštita tamošnjem stanovništvu.

Predstavnici mjesne zajednice upoznali su dr Kavarića i gospodina Vešovića da na području Lijeve Rijeke živi oko 700 stanovnika i da je u cilju poboljšanja uslova u kojima će se mještanima pružati zdravstvena zaštita, neophodna rekonstrukcija objekta u kojem je smještena seoska ambulanta.

Dogovoreno da se što prije počne sa adaptacijom, za šta je, kako je kazao gospodin Vešović, već pripremljena projektna dokumentacija, tako da će i radovi vrlo brzo početi.

Dr Kavarić je istakao da je misija menadžmenta Doma zdravlja Podgorica obezbjeđivanje dostupne, efikasne i kvalitetne zdravstvene zaštite za sve stanovnike Glavnog grada, kako onih u užem dijelu grada, tako i za one u najudaljenijim mjestima opštine.

To podrazumijeva profesionalan i stručan kadar i adekvatno uređen i opremljen zdravstveni objekat.

Zato će, kako je najavio dr Kavarić, i mještani Lijeve Rijeke, uskoro zdravstvene usluge dobijati u mnogo boljim uslovima, u rekonstruisanom i savremeno uređenom prostoru.

Služba za odnose s javnošu
Doma zdravlja Podgorica

Share