Tel: 020/481-900 | Call centar! 19816 | domzdravljapgd@t-com.me

Domu zdravlja Podgorica uručeno godišnje priznanje Ljekarske komore Crne Gore

Domu zdravlja Podgorica uručeno godišnje priznanje Ljekarske komore Crne Gore

Dom zdravlja Podgorica ovogodišnji je dobitnik nagrade “Dr Radovan Zogović”, koju svake godine dodjeljuje Ljekarska komora Crne Gore zdravstvenoj ustanovi i zdravstvenom radniku za poseban doprinos unapređenju zdravstvene zaštite u Crnoj Gori.

Nagradu je u ime Doma zdravlja Podgorica primio direktor dr Nebojša Kavarić, a uručio mu je prim. Dr Đoko Jočić, predsjednik Ljekarske komore Crne Gore.

Zahvaljujući se na priznanju dr Kavarić je kazao da je ova nagrada priznanje svim direktorima unazad, generacijama profesionalaca i rasadniku svih stručnjaka koji su se u kasnijoj fazi dokazali u Kliničkom centru i širom svijeta.

On je naveo da je ovo četvrto priznanje koje je ove godine dobio Dom zdravlja Podgorica za kvalitetan i profesionalan rad.

– Zaposleni u Domu zdravlja Podgorica trude da ne smetaju nikome, a da pomažu svima. Dokaz da to građani prepoznaju je i ova nagrada koja se upućuje jednoj javnoj zdravstvenoj ustanovi kao što je Dom zdravlja ili pojedincima ljekarima koji su jako zaslužni za širenje zdravstvenog prosvješćivanja – kazao je Kavarić, navodeći da je Dom zdravlja Podgorica i naučna baza Medicinskog fakulteta i da je zahvaljujući toj saradnji na primarnom nivou zdravstvenog sistema zaživljela porodična medicina.

Share