Tel: 020/481-900 | Call centar! 19816 | domzdravljapgd@t-com.me

Dom zdravlja Podgorica učestvovao na Festivalu roditeljstva “Porodica fest”

Dom zdravlja Podgorica učestvovao na Festivalu roditeljstva “Porodica fest”

Dom zdravlja Podgorica podržao je u subotu, 12.maja Drugi festival roditeljstva “Porodica fest” koji je, u susret Međunarodnom danu porodice organizovalo Udruženja Roditelji u parku Dvorca Petrovića.
Akušerske sestre Doma zdravlja tokom cjelodnevne manifestacije dijelile su edukativni materijal i pružale korisne informacije za trudnice i uopšte sve buduće roditelje o pripremi za dolazak novog člana porodice i njezi i razvoju beba. Buduće majke posebno su bile zainteresovane za pohadjanje Škole za trudnice.
Svi koji očekuju novog člana porodice bili su u prilici da na jednom mjestu dobiju veliki broj važnih i korisnih informacija, ali i da porazgovaraju sa stručnim licima Savjetovališta za reporoduktivno zdravlje Doma zdravlja- Škole roditeljstva i Škole za trudnice.
Festival roditeljstva organizovan je u cilju promocije uloge porodice kao temelja svakog društva i njenog značaja za zajednicu i pojedinca. U okviru zabavno-edukativnog programa koji je trajao od 10 do 21 sat održana su zanimljiva stručna predavanja i paneli, više od 30 kreativnih, edukativnih i sportskih radionica, kao i animacije, zabavne aktivnosti, piknik.

Share