Tel: 020/481-900 | Call centar! 19816 | domzdravljapgd@t-com.me

Dom zdravlja Podgorica proslavio 86 godina postojanja

Dom zdravlja Podgorica proslavio 86 godina postojanja

Dom zdravlja Podgorica u utorak, 24.decembra obilježio je 86 godina postojanja. Na prigodnoj svečanosti, upriličenoj tim povodom, zaposleni u najvećoj zdravstvenoj ustanovi na primarnom nivou, podsjetili su se generacija i generacija zdravstvenih radnika, koji su proteklih decenija bili posvećeni očuvanju i unapređenju profesije i brizi o zdravlju stanovnika Glavnog grada.

I ove godine, tradicionalno su nagrađeni zaposleni u Domu zdravlja, za poseban doprinos i zalaganje u radu u toku 2013. godine.

Godišnje priznanje dobili su izabrani doktor za odrasle Dragana Vučković,medicinska sestra Sonja Vujović, nemedicinski radnik Miomir Milošević i Organizaciona cjelina izabranih doktora za žene.

Poslovni partner godine je kompanija “Klikovac DOO” za poseban doprinos unapređenju zdravstvene zaštite stanovnika Gradske opštine Golubovcima.

Kompanija “Klikovac” donirala je za potrebe zaposlenih u zdravstvenom objektu Doma zdravlja Podgorica u Golubovcima ambulantno vozilo i kako su najavili nastaviće da svojim donacijama pomažu zdravstveni sistem.

Share