Tel: 020/481-900 | Call centar! 19816 | domzdravljapgd@t-com.me

Dom zdravlja Podgorica proslavio 85 godina od osnivanja

Dom zdravlja Podgorica proslavio 85 godina od osnivanja

Dom zdravlja Podgorica, prigodnom svečanošću upriličenoj za svoje zaposlene, obilježio je u petak, 21. decembra, 85 godina postojanja.

Direktor Doma zdravlja dr Nebojša Kavarić kazao je na svečanosti da menadžment i zaposleni u dugi niz godina nastoje da svaki stanovnik Glavnog grada u svakom trenutku ima dostupnu i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu.

– I ubuduće ćemo brinuti o njihovom zdravlju, ali i boriti se za bolji standard zaposlenih, dostojanstvo i zaštitu profesionalnih načela struke – kazao je dr Kavarić.

Decenije pune entuzijazma, posvećenosti i požrtvovanja, kako je kazao, dokaz su das mo radili dobro i kvalitetno, što potvrđuje poštovanje i povjerenje preko 220 hiljada građana, što je najljepše priznanje i podstrek da nastavimo da radimo na podizanju kvaliteta zdravstvene zaštite.

Menadžment Doma zdravlja Podgorica i ove godine nagradio je radnike koji su se tokom ove godine izdvojili velikim zalaganjem i profesionalnim radom. Nagrađeni su izabrana doktorka za djecu dr Paša Divanović, medicinska sestra Ranka Anđić, administrativni radnik Ljiljana Spahić, a nagrada za najbolju organizacionu cjelinu ove godine pripala je Centru za laboratorijsku dijagnostiku. Za poslovnog partnera godine plaketa je uručena firmi d.o.o. Montemedicom Podgorica.

– Svi oni umnogome su doprinijeli da se danas ponosimo postignutim i težimo još većem kvalitetu i efikasnosti u pružanju zdravstvenih usluga našim vjernim klijentima – kazao je dr Kavarić.

Share