Tel: 020/481-900 | Call centar! 19816 | domzdravljapgd@t-com.me

Dom zdravlja Podgorica obilježio 87 godina postojanja

Dom zdravlja Podgorica obilježio 87 godina postojanja

Prigodnom svečanošću za zaposlene i goste, Dom zdravlja Podgorica, u subotu, 20. decembra obilježio je 87 godina postojanja.

Ovogodišnja svečanost je protekla u znaku izuzetnih rezultata i mnogobrojnih međunarodnih i domaćih vrijednih nagrada i priznanja koje su menadžment i ustanova zavrijedili tokom 2014 godine.

I ove godine, tradicionalno su nagrađeni najbolji zaposleni u Domu zdravlja, za poseban doprinos i zalaganje u radu u toku 2014. godine.

Direktor Doma zdravlja Podgorica dr Nebojša Kavarić, godišnja priznanja uručio je mr dr Aleksandru Boljeviću spec.ginekologije, medicinskoj sestri Senki Prelević, pravniku Vasu Medinu, dok je Centar za Medicinu rada najbolja organizaciona cjelina za 2014.

Plakete Doma zdravlja za unapredjenje zdravstvene zaštite u Glavnom gradu dodijeljene su Udruženju penzionera Podgorice i Savezu udruženja Penzionera Crne Gore.

I ove godine uručene su zahvalnice prijateljima Doma zdravlja Podgorica.

Zahvalnica za vrijednu donaciju je dodijeljena porodici Dušana Maraša, a priznanje “Poslovni partner godine” Fondu PIO.

Sve nagrađene institucije, udruženja i pojedinci su tokom prošle godine svojim ukupnim aktivnostima značajno doprinijeli unapređenju uslova i rada u našoj ustanovi i poboljšanju zdravstvene zaštite stanovnika Glavnog grada.

Share