Tel: 020/481-900 | Call centar! 19816 | domzdravljapgd@t-com.me

Dom zdravlja Podgorica nagradio najbolje radnike u 2016.godini

Dom zdravlja Podgorica nagradio najbolje radnike u 2016.godini

Dom zdravlja Podgorica, u susret obilježavanju 89 godina postojanja i ove godine tradicionalno je nagradio pojedince i organizacione cjeline koje su, u godini koja je na izmaku, ostvarili posebne rezultate u radu i time doprinijeli unaprjeđenju kvaliteta pružanja zdravstvenih usluga građanima Glavnog grada. Priznanja je uručio direktor Doma zdravlja Podgorica doc.dr Nebojša Kavarić, u prisustvu direktora Fonda za zdravstveno osiguranje Seada Čirgića.

Za poseban doprinos i zalaganje u radu u toku 2016. godine nagrađeni su izabrani doktor za odrasle dr Bojan Bekan, pedijatrijska medicinska sestra u Centru za djecu sa posebnim potrebama Maja Vujačić, nemedicinski radnik Nataša Brnović, dok je kao najbolja organizaciona cjelina u Domu zdravlja Podgorica, godišnju nagradu dobio Call centar.

Direktor Doma zdravlja Podgorica dr Nebojša Kavarić i ove godine uručio je zahvalnice udruženjima i kompanijama koje su svojim aktivnostima značajno doprinijeli poboljšanju zdravstvene zaštite i unaprjeđenju prostornih i tehnoloških kapaciteta u zdravstvnim objektima. Zahvalnice su dobili Fond za razvoj Kuča “Marko Miljanov” za ulaganje u renoviranje zdravstvene stanice Doma zdravlja Podgorica “Dr Obren Milačić” u Ublima, Udruženje penzionera Podgorica za ustupanje prostorija za otvaranje zdravstvene stanice Novi blok Zabjelo i kompanija MPM d.o.o. Cosmetiks za poslovnu saradnju u cilju pružanja efikasnije zdravstvene zaštite na primarnom nivou.

Politika motivacije zaposlenih, koju sprovodi Dom zdravlja Podgorica, ima za cilj efikasno, efektivno poslovanje, uz povećanje produktivnosti, racionalnih ušteda i poboljšanje ukupnog statusa zaposlenih.

Share