Tel: 020/481-900 | Call centar! 19816 | domzdravljapgd@t-com.me

Doc. dr Nebojša Kavarić najuspješniji menadžer u 2016.godini u javnim institucijama, ustanovama i lokalnim upravama

Doc. dr Nebojša Kavarić najuspješniji menadžer u 2016.godini u javnim institucijama, ustanovama i lokalnim upravama

Doc.dr Nebojši Kavariću , direktoru Doma Zdravlja Podgorica uručena je danas nagrada Asocijacije menadžera Crne Gore za menadžer godine u javnim institucijama, ustanovama i lokalnim upravama.

 Nagrade Asocijacije menadžera Crne Gore najuspješnijim menadžerima i preduzetnicima u 2016. godini uručene su na glamuroznoj svečanosti koja je organizovana u hotelu Hilton.

Doc. dr Nebojša Kavarić, kao direktor najveće primarne ustanove, razvio je savremeni pristup poslovanja I modernog menadžmenta ,te modernog shvatanja zdravstvene zastite kao  multisektorske djelatnosti sa izrazitim drustvenim i socijalnim karakteristikama.

 Da su njegovi, i kvaliteti Doma zdravlja Podgorice, koji ove godine proslavlja 90 godina postojanja,  prepoznati potvrdjuju dosadašnje brojne nagrade: nagrada Ljekarske komore za najbolju zdravstvenu ustanovu u Crnoj Gori, nagrada opstine Golubovci za organizaciju zdravstvene zastite na seoskom podrucju, 19 decembarska nagrada Glavnog grada za organizaciju zdravstvene zastite , Medjunarodna nagrada za menadzment Sarajevo.

Ceremoniji dodjele nagrada  je prisustvovalo 250 zvanica, medju kojima su bili najuspješniji menadžeri u Crnoj Gori, predstavnici države, diplomatskog kora, lokalne uprave, privrede, nauke, kulture,poslovnih organizacija, članovi i prijatelji Asocijacije menadžera, te veliki broj  predstavnika medija.

Nakon sprovedenog Javnog konkursa za “Izbor najuspješnijih menadžera i preduzetnika 2016. godine”,  Asocijaciji menadžera Crne Gore pristiglo je 156 prijedloga, od čega je prihvaćena 91 kandidatura, a Upravni odbor AMM-a je na prijedlog stručnog žirija donio odluku o dodijeli godišnjih nagrada.

Share