Tel: 020/481-900 | Call centar! 19816 | domzdravljapgd@t-com.me

Direktor Doma zdravlja Podgorica dr Nebojša Kavarić dobitnik je prestižnog međunarodnog priznanja Najmenadžer 2014

Direktor Doma zdravlja Podgorica dr Nebojša Kavarić dobitnik je prestižnog međunarodnog priznanja Najmenadžer 2014

Direktor Doma zdravlja Podgorica dr Nebojša Kavarić dobitnik je prestižnog međunarodnog priznanja Najmenadžer 2014, koje dodjeljuje Nezavisna agenciija za izbor najmenadžera regiona,Jugoistočne i Srednje Evrope.

U obrazloženju žirija za dodjelu nagrade navodi se da je “dr Nebojša Kavarić iz Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Podgorica sjajan doktor i menadžer”. On je, kako je navedeno, čovjek koji je doprinio da je Dom zdravlja Podgorica, najveća zdravstvena ustanova na primarnom nivou u Crnoj Gori, koja brine o zdravlju preko 230 hiljada stanovnika Glavnog grada, danas zdravstvena ustanova broj jedan u regionu.

Nagradu je u ime dr Kavarića, koji je bio spriječen da prisustvuje uručenju, u četvrtak, 03. jula 2014. godine, u Sarajevu primio predsjednik Upravnog odbora Doma zdravlja Podgorica dr Abedin Adžović, koji je, uz zahvalnost na dodjeli ovako prestižnog priznanja, istakao da je misija menadžmenta Doma zdravlja Podgorica stvaranje ambijenta za obezbjeđivanje dostupne i kvalitetne zdravstvene zaštite zasnovane na savremenim doktrinama medicine.

On je kazao da će ovo prestižno priznanje biti još veći podstrek u daljem radu, a sve za dobrobit i očuvanje zdravlja stanovnika Glavnog grada.

Predsjednik Organizacionog odbora manifestacije gospidin Pane Škrbić kazao je da je ove godine, među više stotina nominovanih menadžera, biznismena i kompanija, iz 14 zemalja Evrope, njih 24 dobilo priznanje “Najmenadžer regiona 2014”.

Naš cilj, punih 20 godina, koliko dodjeljujemo ovo prestižno priznanje je da afirmišemo uspješne, sposobne, kreativne ljude i na ovaj način im kažemo da dobro obavljaju svoj posao i da su za nas prave zvijezde. Danas smo okupili sve te pozitivne, kreativne i sposobne ljude koji žele, mogu i hoće da mijenjaju svijet na bolje – kazao je gospodin Škrbić.

Služba za odnose s javnošću
Doma zdravlja Podgorica

Share