Tel: 020/481-900 | Call centar! 19816 | domzdravljapgd@t-com.me

Ambulante u Gornjoj Gorici i KAP-u počele rad u dvije smjene

Ambulante u Gornjoj Gorici i KAP-u počele rad u dvije smjene

Dom zdravlja Podgorica, u cilju obezbjeđivanja dostupnije i efikasnije zdravstvene zaštite, od ponedjeljka, 19. novembra 2018.godine, uveo je i drugu smjenu u ambulantama u Gornjoj Gorici i KAP-u.

Na taj način, izlazeći u susret potrebama i zahtjevima građana, približili smo mještanima sa ovih područja usluge izabranog doktora.

U ambulantama, u dvije smjene (od sedam do 14 i od 14 do 21 sat), ordiniraju izabrani doktori za odrasle, a ima dovoljno mjesta za registraciju pacijenata. U ambulanti u Gornjoj Gorici mogu se registrovati stanovnici ovog naselja, kao i City kvarta i okoline, a u ambulanti KAP-a mogu da se registruju stanovnici Gornje Zete, Botuna, Dajbaba, Zelenike, Srpske, kao i zaposlenih u velikom broju komapnija koje gravitiraju u ovoj industrijskoj zoni.  Ovo je još jedna potvrda nedvosmislene namjere Glavnog grada i Doma zdravlja Podgorica da, uz pomoć Ministarstva zdravlja i Vlade Crne Gore, unaprijedi zdravstevnu zaštitu u svakom dijelu Podgorice

Ambulanta u Gornjoj Gorici je donacija Glavnog grada, a savremen i funkcionalan zdravstveni objekat Doma zdravlja Podgorica u krugu KAP-a izgrađen je  zahvaljujući kompaniji UNIPROM, koji su kao društveno odgovorna organizacija prepoznali značaj i potrebu ulaganja u zdravstveni sistem.

Dom zdravlja Podgorica nastaviće da širi sistem primarne zdravstvene zaštite, a naši medicinski timovi i službe stići će do svakog stanovnika Glavnog grada, kako bi i građani ruralnih i seoskih područja dobili sve potrebne uslove i ostajali da žive u svojim mjestima. Uvjereni smo da će nam na tom putu i dalje pomagati društveno odgovorne i uspješne kompanije i nastaviti da podržavaju razvoj i unapređenje primarne zdravstvene zaštite u Glavnom gradu i Crnoj Gori.

Share