Tel: 020/481-900 | Call centar! 19816 | domzdravljapgd@t-com.me

Societe Generale Montenegro donirala četiri vozila Domu zdravlja Podgorica

Societe Generale Montenegro donirala četiri vozila Domu zdravlja Podgorica

Societe Generale Montenegro donirala je četiri vozila Domu zdravlja Podgorica, potvrđujući time svoju praksu društveno odgovornog poslovanja. Direktor Komercijalne divizije Societe Generale banke Montenegro Radule Raonić istakao je da jedno od strateških opredjeljenja njihove komapnije društveno odgovorno poslovanje u svim aspektima rada.

Naša banka je to pokazala brojnim primjerima – ne samo novčanim donacijama koje su upućene pojedinim zdravstvenim centrima za nabavku opreme ili našom finansijskom pomoći opštinama koje su često ugrožene vremenskim nepogodama. Društvenu odgovornost iskazujemo i podržavanjem značajnih projekata kulture i obrazovanja, posebno mladih generacija koje tek stasavaju u našim školama. Želio bih da vozila koja smo ovom prilikom donirali služe svim građanima Podgorice pa i šire, i da omoguće da kvalitetna medicinska pomoć koju Domovi zdravlja pružaju bude dostupna svima njima, u svakom momentu – rekao je Raonić.

Direktor Doma Zdravlja Podgorica dr Nebojša Kavarić zahvalio je banci na vrijednoj donaciji.

Pričinjava nam veliku čast i zadovoljstvo što je jedna velika i uspješna institucija, kakva je Societe Generale banka Montenegro, opredijelila za Dom zdravlja Podgorica ovu vrijednu i potrebnu donaciju. Četiri vozila, koja ćemo danas dobiti, značajno će unaprijediti naš vozni park i omogućiti nam da brže i sigurnije stignemo i do najudaljenijih mjesta u našoj opštini i pružimo pravovremenu zdravstvenu zaštitu svakom pacijentu. Podatak da je u Domu zdravlja Podgorica registrovano preko 220 hiljada građana, dovoljno govori o našim potrebama, koje nerijetko prevazilaze mogućnosti koje imamo. Zato smo posljednjih godina mnogo uložili u modernizaciju i opremanje naših objekata i obnavljanje voznog parka. Ali ne možemo sve sami. Stoga ovakav vid pomoći, posebno u vremenu globalne ekonomske krize, značajno doprinosi unapređenju rada zdravstvenih ustanova, a samim tim i pružanju kvalitetnije i efikasnije zdravstvne zaštite, što je i naš krajnji cilj – istakao je dr Kavarić.

On je pozvao i ostale institucije, koje imaju finansijskih mogućnosti, da slijede primjer Societe Generale Montenegro banke, jer, kako je kazao, ulaganje u zdravstvo je ulaganje u očuvanje zdravlja cjelokupne populacije.

Share