Tel: 020/481-900 | Call centar! 19816 | domzdravljapgd@t-com.me

Zdravstvenom objektu Doma zdravlja Podgorica u Tološima poklonjen novi klinički inhalator

Zdravstvenom objektu Doma zdravlja Podgorica u Tološima poklonjen novi klinički inhalator

Mještanin podgoričkog naselja Vranići Vasko Raičković poklonio je zdravstvenom objektu Doma zdravlja Podgorica u Tološima novi klinički inhalator njemačkog proizvođača „Pari master“.

Ovaj savremeni aparat, kako je kazao gospodin Raičković, njegov je skroman dopinos poboljšanju zdravstvene zaštite stanovnika Tološa i Vranića.

Dugo godina liječim se u zdravstvenom objektu u Tološima, jer sam težak asmatičar. Imam samo riječi hvale za profesionalan i ljudski odnos svih zaposlenih i zato mi je i drago da će se inhalator koristiti baš ovdje i olakšati im rad – rekao je gospodin Raičković.

Pomoćnik direktora Doma zdravlja Podgorica dr Milovan Jovanović zahvalio se porodici Raičković na korisnoj donaciji i istakao da je klinički inhalator namijenjen za kontinuiranu upotrebu u ordinaciji i za pacijente kojima je potrebna inhalacija.

Ovaj savremeni aprat umnogome će unaprijediti rad u zdravstvenom objektu u Tološima, a svi kojima je potrebna inhalacija dobiće kvalitetnu zdravstvenu uslugu – istakao je dr Jovanović i pozvao sve koji su u mogućnosti da slijede primjer porodice Raičković i ulažu u zdravstvo, jer time doprinose očuvanju i unaprjeđenju svojeg i zdravlja cjelokupne poplulacije.

Share