Tel: 020/481-900 | Call centar! 19816 | domzdravljapgd@t-com.me

Kompanija „Klikovac“ donirala patronažno vozilo Domu zdravlja Podgorica

Kompanija „Klikovac“ donirala patronažno vozilo Domu zdravlja Podgorica

Kompanija „Klikovac“ d.o.o, povodom 20 godina postojanja, donirala je Domu zdravlja Podgorica patronažno vozilo, za potrebe zdravstvenog objekta u Golubovcima.Povodom jubileja, umjesto ulaganja u proslavu, odlučili smo se da doniramo patronažna kola i materijalna sredstva u iznosu od 1.500 eura dječjem vrtiću u našoj gradskoj opštini – rekao je pomoćnik generalnog direktora kompanije Vladimir Klikovac.Direktor Doma zdravlja Podgorica dr Nebojša Kavarić kazao je da bolji i vrijedniji post – novogodišnji poklon zaposleni u Domu zdravlja i građani Golubovaca i nismo mogli da dobijemo.

Dobiti ovakav auto za patronažu, posebno u vrijeme krize je velika stvar. Uspješni biznismeni sa područja Zete prepoznaju i osjećaju toliku društveni odgovornost. Mi u Zeti polako kompletiramo zdrastveni zaštitu, a mogu da obećam otvaranje urološke ambulante sa ultra zvučnim aparatom – kazao je Kavarić.

Ključeve auta dr Kavariću uručio je generalni direktor kompanije „Klikovac“ Aleksandar Klikovac, a primopredaji prisustvovao je i predsjednik GO Golubovci Dušan Radonjić.

Share